1. Kako izgleda procedura ugradnje zubnih implantata2

Implantati za zube su najsavršeniji način nadoknade nedostajućih zuba i uvek je odlično rešenje zato što su trajan i najprirodniji metod popunjavanja vilice.

Od procedure ugradnje zavisi da li će se dobiti obećane prednosti i da li će implant trajati onoliko koliko je predviđen. Za uspešnu intervenciju je važan materijal koji se koristi, ali i stručan, najbolji stomatolog i opremljena ordinacija koja podržava izvođenje neke od najkomplikovanijih stomatoloških intervencija.

Zubni implanti – Beograd i Srbija su nadaleko čuveni po odličnim rezultatima

Sve započinje prvim pregledom i procenom zdravlja desni i da li one mogu da podnesu ugradnju titanijumskog šrafa koji će postati trajan deo vilice i veštački koren.

Čak i kada su se desni značajno povukle ugradnja implantata za zube je moguća, ali se pre toga radi augmentacija – ugradnja veštačke kosti koja nedostaje na tom delu pa da se šraf pravilno fiksira.

Kada su desni spremne, pristupa se ugradnji veštačkog korena tokom procedure koja se izvodi u opštoj anesteziji i koja kratko traje. Postavlja se i privremena kruna koja štiti ugrađen koren i zatim se čeka par meseci da on sraste sa kostima vilice i pruži stabilnu podršku budućoj veštačkoj kruni.

Nakon kontrole procesa zarastanja sledi i finalno postavljanje veštačke krune koja se najčešće pravi od cirkonijum-keramike i otporna je baš kao i prirodni zub.

Ono što je važno znati kada se postavljaju zubni implanti Beograd ima veliki broj stručnih ordinacija koje će ceo proces uraditi kvalitetno, ali i tako da pacijent ima veliku komociju i što ređe viđanje sa stomatologom.

Procedura je tako usavršena da osobe koje dolaze iz inostranstva za samo 2 posete mogu da imaju postavljene implantate za zube, a da se pri tome sve uradi precizno i sa najboljim rezultatima. Pored dobrih rezultata i ovo je razlog zašto smo čuveni kada je u pitanju dentalni turizam, a naročito zubni implantati i Beograd kao naša prestonica.

Kako prepoznati ko je to najbolji stomatolog?

1. Kako izgleda procedura ugradnje zubnih implantata

Najbolji stomatolog ne samo da ima savremenu ordinaciju i poznaje moderne postupke rada, on ima i brojne druge prednosti zbog kojih mu treba verovati.

Zadovoljni klijenti su prvi pokazatelj stručnosti zubara pa kada vidite negovane zube i prelep osmeh, to vam je dovoljan pokazatelj da li je neko uspešan u svom poslu.

Najbolji stomatolog nije onaj koji je najskuplji, naprotiv, vrlo često se cene formiraju prema zahtevima posla, što odgovara i pacijentima i ordinaciji.

Pacijentima je jako važno i da  su informisani i da znaju kako teče svaka intervencija kojoj se podvrgavaju, a naročito one složenije kao što je ugradnja zubnih implantata. Nedovoljno informacija i nezainteresovanost stomatologa dovodi do nezadovoljstva pacijenta i promenu ordinacije.

U Beogradu je puno ordinacija koje ispunjavaju svetske uslove i postižu isto takve rezultate u svom radu. Cene su pristupačnije, a rezultati odlični i vide se po blistavo belom osmehu koji je prirodan i bez nesavršenosti. Jedna od takvih stomatoloških ordinacije jeste Cvejanović. Više o njihovom radu možete pogledati ovde – https://ordinacijacvejanovic.com/.

Zakažite pregled i razmotrite opcije koje će i vama omogućiti zdrave zube i prelep osmeh.