muskarac-zena-krevet-strast

Dobrodošli u vrhunski vodič za istraživanje uzbudljivog i raznolikog sveta novina za odrasle!

Bez obzira da li ste iskusan entuzijasta ili tek počinjete da se bavite carstvom seks igračaka, ova lista prikazuje 6 različitih vrsta proizvoda koji mogu da dodaju malo sjaja vašoj spavaćoj sobi.

Zato hajde da zaronimo i otkrijemo jedinstvene karakteristike i prednosti koje ovi predmeti mogu da ponude.

1. Vibratori

Oslobodite moćne senzacije savijanja prstiju sa svestranim vibratorom, koji nudi različite brzine i obrasce pulsiranja kako biste ispunili svaku vašu želju.

Vibratori su seksualne igračke koje se koriste za stvaranje seksualne stimulacije na telu. Moderni vibratori, poznati i kao masažeri, koriste elektronsku snagu za stvaranje vibracija ili impulsa.

Na tržištu su dostupni različiti tipovi vibratora koji zadovoljavaju različite potrebe i preferencije. Vibratori štapića, kao što je kultni omiljeni Magic Vand, dolaze sa podešavanjima vibracije koja su odlična za stimulisanje predigre ili postizanje intenzivnog orgazma.

Dostupni su i vibratori za usisavanje vazduha koji koriste talase zadovoljstva dizajnirane da imitiraju oralni seks. Za entuzijaste visoke tehnologije i parove na daljinu, Lovense Lush 3 je popularan hands-free vibrator koji pruža diskretno, ali moćno iskustvo.

Vibratori nisu korisni samo za žene, već i muškarci mogu imati koristi od osećaja peckanja tamo dole. Pored toga, vibratori mogu biti od velike pomoći kada se bavite seksualnom disfunkcijom ili jednostavno istražujete sopstveno telo.

2. Dildo

Doživite realistično zadovoljstvo uz dildo, dizajniran da oponaša oblik i osećaj prave stvari, savršen za solo ili partnersku igru.

Dildoi su seksualne igračke koje se mogu koristiti za vaginalnu, analnu ili oralnu stimulaciju. Dolaze u različitim oblicima, veličinama i materijalima, uključujući silikon, staklo i metal.

Dizajnirani su tako da se u nekim slučajevima osećaju kao penis, ali ne moraju da izgledaju tako. Dildo se mogu koristiti sami ili sa partnerom, u zavisnosti od ličnih preferencija.

Neki popularni tipovi dildoa uključuju, između ostalog, dildo sa trakom i dvostruki dildo. Važno je pravilno očistiti dildoe između upotrebe i koristiti lubrikant na bazi vode da bi se izbeglo oštećenje igračke i sprečile infekcije.

3. BDSM oprema

Prigrlite uzbudljivi svet BDSM-a eksperimentišući sa opremom za ropstvo, od mekih, svilenkastih poveza za oči do kožnih lisica koje zapale vašu dominantnu ili pokornu stranu.

Postoji nekoliko online prodavnica koje nude širok izbor robne opreme. Jedan primer je VP Leather, koji obezbeđuje visokokvalitetne, ručno rađene BDSM kožne odeće, uključujući gegove za loptice, floggere, vesla i druge dodatke.

Strict Gear je još jedna opcija za one koji su novi u igri s ropstvom, koja nudi sve osnovne stvari za istraživanje i početak igre s ropstvom bez visokih troškova.

Druge prodavnice kao što je Sexy shop Fantazija nude izuzetna dizajnerska ograničenja vezana za ropstvo i zavodljive igračke za uvijanje koje izazivaju vaše erotske želje, uključujući donje rublje, opremu za ropstvo, BDSM igračke i ograničenja za igranje, fetiš odeću i korzete.

Prodavnica koja nudi širok izbor BDSM opreme, uključujući pojaseve, bičeve, fetiš odeću, seks igračke, kostime, kapuljače, maske i još mnogo toga.

4. Igračke za parove

Povećajte svoje zajedničko zadovoljstvo igračkama za parove, koje podstiču intimno istraživanje i još više zbližavaju vas i vašeg partnera.

Igračke za parove su seksualne igračke dizajnirane da ih koriste dve osobe tokom seksualne aktivnosti. Ove igračke mogu povećati zadovoljstvo za oba partnera i mogu se koristiti na različite načine.

Popularni tipovi igračaka za parove uključuju vibratore, kao što je Ve-Vibe Chorus u obliku slova C koji se istovremeno oslanja na klitoris i G-tačku, i uređaje za nošenje, kao što je Ve-Vibe Chorus, koji je omogućen za aplikacije i koji može kontrolisati partner čak i ako su daleko.

5. Ljubavne lutke

Prepustite se ispunjenju fantazije uz ljubavne lutke, nudeći realistične karakteristike i prilagodljive opcije za impresivno iskustvo kakvo nijedno drugo.

Ljubavne lutke, poznate i kao seksualne lutke, su lutke u prirodnoj veličini dizajnirane da simuliraju iskustvo seksualnog odnosa.

Obično su napravljeni od silikona ili TPE (termoplastičnog elastomera) i imaju realistične karakteristike kao što su tekstura kože, kosa i crte lica. Neke ljubavne lutke takođe dolaze opremljene unutrašnjim sistemima grejanja, glasovnim kutijama i vibrirajućim komponentama za dodatnu stimulaciju.

Ljubavne lutke se mogu prilagoditi individualnim željama, sa opcijama za veličinu grudi, boju kose i stil, pa čak i oblik i veličinu genitalija. Mnoge ljubavne lutke dolaze sa uklonjivim ili zamenljivim delovima, omogućavajući korisnicima da zamene komponente za personalizovanije iskustvo.

Iako ljubavne lutke možda nisu za svakoga, one mogu pružiti siguran i neosuđujući izlaz za istraživanje nečijih seksualnih želja i fantazija.

Takođe je vredno napomenuti da je upotreba ljubavnih lutaka kontroverzna tema, a neki kritičari tvrde da ona objektivizuje i dehumanizuje žene. Važno je razmotriti ove perspektive i uključiti se u promišljene razgovore sa poštovanjem o etičkim implikacijama korišćenja ljubavnih lutaka.

6. Seks nameštaj

Podignite svoje erotske avanture seksualnim nameštajem, kao što su klinovi, jastuci i ljuljaške, omogućavajući vam da istražujete nove položaje i uglove za neuporedivo zadovoljstvo.

Seks nameštaj je vrsta nameštaja dizajnirana da pomogne ljudima da istraže svoje seksualne fantazije na bezbedan i čist način. Dostupne su mnoge opcije, kao što su seksualne stolice, seksualne rampe, klinovi za pozicioniranje i još mnogo toga.

Najbolji seksualni nameštaj je napravljen od materijala koji se lako čiste, kao što su PVC, vinil ili poliester. Neki popularni primeri seks nameštaja uključuju Liberator Vedge & Ramp, koja je dizajnirana da uzdigne vaš seksualni život, i Sek Chair, koja je svaka stolica koja pomaže u seksualnom iskustvu, kao što su erotska masaža, masturbacija, međusobna masturbacija, oralni seks , i snošaj.

Ostale vrste seksualnog nameštaja uključuju ljuljaške za seks, nameštaj za vezivanje i još mnogo toga, što sve može dodati nove dimenzije zadovoljstva vašem seksualnom životu.

Sada kada imate ukus raznovrsnih proizvoda dostupnih na dohvat ruke, vreme je da pustite mašti na volju i poboljšate svoj ljubavni život nekim smelim i uzbudljivim novim iskustvima. Srećan šoping!